Print Permalink

Test af wide angle/makro linse til iPhone

Jeg har været så heldig at få lov at teste en kameralinse til min iPhone. Selv er jeg på en – oldnordisk vil nogle mene – iPhone 4S, og det er med denne som de nedenstående billeder er taget med.

Linsen er forholdsvis billig, og står til 79,- pt. Når du bestiller en sådan linse, så får du følgende med i pakken:

  • 1 stk. 2 i 1 linse
  • 1 stk. cover til linsen
  • 1 stk. “snor” den kan hænge i
  • 2 stk. magnetringe

Samlet set ser den sådan ud:

Linse

Den store del af linsen kan skrues af, og dermed har man en makro linse. Man klistrer så en magnetisk ring rundt om kameraet på sin mobil eller tablet, og derefter er linsen (som også er magnetisk), lige til at sætte på og tage af.

For at give en fornemmelse af hvordan linserne virker, så har du her nogle eksempler på wide angle og makro.

 

Wide1 Wide2

Det første billede er uden linsen, og det andet billede er med linsen. Selvom linsen sad en smule skævt, så ser man tydeligt hvordan den fungerer, ligesom et såkaldt “fiskeøje”, og får meget mere med. Det er rigtig godt hvis man har småt med plads, men gerne vil have en masse med.

Makro1 Makro2

Her ser du makro linsen i aktion. Første billede uden, andet billede med. På det første billede kan kameraet ikke engang fokusere, mens det med linsen er meget bedre. Denne linse er super hvis du vil tage nærbilleder som er super tæt på, og som skal have detaljer.

Konklusion

Er du på jagt efter en billig linse til din iPhone, iPad eller lignende, så er den her et rigtig godt og billigt bud. Den eneste ulempe for mig at se, er at man skal huske linsen er løs, og man derfor kan glemme den. Men samtidig er det selvfølglig klart at den ikke kan sidde fast for bestandigt.

Dette indlæg er sponsoreret af Onkelbillig.dk, som sælger covers, skins og tilbehør til mobil og tablet.

Skriv et svar

4 × one =