Permalink

Om DSLJ.dk

Generelt om siden:

Siden du ser, er et produkt af en længere udviklingsfase, som muligvis aldrig stopper. Jeg er nemlig utrolig interesseret i IT, web 2.0, CMS og meget mere. Derfor prøver jeg hele tiden nye ting af.

Siden startede oprindeligt, som et projekt på subnet, der senere blev til sol.dk. Hurtigt opdagede jeg en masse begrænsninger, så at lære HTML var vejen frem. Derefter fulgte en masse rene HTML sider, og hurtigt måtte jeg lære noget CSS, for at de også så nogenlunde pæne ud, selvom det ofte var rene informationssider for mig selv, en ven eller lignende.

HTML og CSS var dog ikke nok for mig. Jeg afprøvede kort ASP, men besluttede mig hurtigt for at PHP og MySql var nemmere for mig, da jeg tidligere havde leget lidt med C programmering. Desuden er PHP, MySql (PHPMyAdmin) og mange andre ting open source, hvilket jeg er stor tilhænger af. Jeg havde pludselig gang i mange projekter, store som små. Bl.a. kan nævnes et scooter community, kaldet ScootZone.

Faktisk var jeg gået i gang med at programmere mit eget CMS, men efter at havde afprøvet WordPress, Joomla og DotClear, er jeg nu vendt tilbage til WordPress. Det er den side du ser nu.

Generelt om DSLJ:

Jeg kom til verden i 1985, og er vokset op primært på Nordvestfyn, dog med et afbræk i Nordborg på Als, Svendborg og Odense. Jeg har en passion for online marketing, hjemmesider, sociale medier m.m. Derudover er jeg uddannet webredaktør, og selvlært nørd. Hvis du vil vide mere om mine kompetencer, kan du tage et kig på mit online CV.

Jeg er meget interesseret i musik, og spiller selv flere instrumenter, primært guitar i mit eget projekt, og bas i bandet Mushroom Haze. Jeg interesserer mig dog også meget for online markedsføring af musik bl.a. via sociale medier. Jeg laver også lidt hjemmesider, bl.a. til musikere, og hvem ved om jeg ude i fremtiden måske en dag er selvstændig, med et firma der laver hjemmesider mm.

Skal jeg have et afbræk fra hverdagens trommerum, så kan jeg godt lide fænomenet Geocaching. For de uindviede kan det betegnes som en form for moderne skattejagt, med GPS modtagere. Man overfører koordinater fra nettet ned på sin GPS, finder skatten (forhåbentlig) hvor man skriver i logbogen og til sidst registrerer fundet på nettet. Det har givet mig mange skønne naturoplevelser.