Print Permalink

Mine top 3 juleønsker

Jeg ved ikke med dig, men jeg synes altid det er så svært at finde på gode ønsker til jul og min fødselsdag, hvis ikke det skal ende med sokker og rødvin, eller en god bog. Så morfar er jeg dog ikke endnu. Men denne gang har jeg prøvet at finde nogle lidt mere seriøse ønsker. Her er min top 3:

3: Penge kan man altid bruge

Det er bare lidt underligt at ønske sig penge til jul, så jeg gør det hellere i form af et gavekort. Det er næsten lige meget hvor det er til, jeg skal nok få det brugt. Men den sikre vinder er nok Jysk, Kolding storcenter, Rosengårdscentret eller Middelfart handelsstandsforening. Det er stort set altid et af de steder jeg shopper.

2: En biopejs

Jeg er blevet totalt bidt af de her biopejse, siden jeg opdagede dem. Efterhånden er de kommet lidt ned i pris så os almindelige mennesker kan være med på prisen. Jeg er nok mest til en bordmodel, ikke kun fordi de er billigt, men også fordi de kan flyttes rundt. Det giver bare lidt ekstra hygge med sådan en biopejs. Jeg tænker mest på sådan en biopejs der kan stå på bordet.

1: Et nyt ur

Mest af alt, ønsker jeg mit et nyt ur. Jeg købte et smart LED ur med gummirem fra et dealsite tidligere på året. Et ganske fint ur til hverdag, men jeg vil også gerne have et lidt pænere ur, gerne et mekanisk. Jeg er blevet helt bidt af hvor fede der er, når man kan se de drejer rundt osv. Det fedeste er at de ikke bruger batteri, fordi de trækkes op når man bevæger sig. Jeg elsker stort set alle de mekaniske ure man kan finde hos Urniverset, men nok særligt modellen Winner Black.

Hvad ønsker du dig til jul? Måske jeg kan få nogle gode idéer :).

Skriv et svar

1 × 5 =