Print Permalink

Jeg er blevet husejer

For de af jer læsere der kender mig, er det ingen nyhed at jeg er blevet husejer sammen med min kæreste Camilla. Vi overtog huset 1. maj, så allerede nu burde vi efterhånden være kommet på plads osv.

Det er vi til dels også – dvs. der er ikke flere flyttekasser der skal pakkes ud, udover en enkelt med DVD film. Desværre har vi ikke kunne få vores DVD møbel da IKEA ikke havde dem, da vi havde lånt en bil de kunne være i. Vi måtte lige indkøbe lidt forskelligt møblement som spisebord, ny sofa, nyt sofabord m.m., da møblerne fra vores 68 m2 lejlighed ikke fylder synderligt meget på 117 m2 + kælder.

Det sjove er bare at det stadig ikke er gået helt op for os at vi nu bor i hus, og egentlig skal klare os selv, og lave alt selv. Heldigvis har vi begge flinke forældre og venner som gerne hjælper da vi ikke er de store handyman typer (endnu i hvert fald).

Handyman + havemand

Til huset hører også en dejlig have med terrasse og en lille dam, dog uden fisk i. Vi har overtaget efter en ældre dame, så der er styr på hver eneste blomst, og derfor virkelig noget at leve op til. Pyha – bare græsslåningen har allerede givet mig sved på panden flere gange.

Men spændende og hyggeligt er det. Jeg kan godt mærke på mig selv at jeg har forandret mig. Jeg havde aldrig troet at jeg ville glæde mig til at komme hjem og komme i haven når jeg nu er en stor computernørd – men ikke desto mindre så er det altså gået sådan. Det er dejligt man ikke skal spørge nogen om lov til noget, og man bare kan lave hvad man vil.

Nu tænker du nok “hvor er billederne”? Sandheden er at vi ikke har taget ret mange endnu, men jeg lover at vende tilbage med billeder snart, og flere beskrivelser af vores ændringer, drømme og tanker, som forhåbentlig giver nyt liv her på bloggen.

Skriv et svar

five × four =