Print Permalink

2019 – Livet blomstrer

Sædvanen tro har jeg set tilbage på året der er gået, og som har budt på lidt af hvert. Jeg har holdt traditionen, og ikke skrevet noget udover det ene indlæg her på bloggen, så stilen er nu sat.

Job og karriere

StepUp Media blomstrede fint, og der har været fart over feltet hele året.

I juli var jeg til en genforenings komsammen med de gamle OnlinePartners kollegaer, som var super hyggelig. Lidet anende at jeg faktisk ville skifte til s360 i oktober – det firma som opkøbte OnlinePartners. Skiftet skete mest fordi savnede anderledes og større kunder, samt at der i s360 er en enormt stor faglig viden, da der er over 80 ansatte i dag. En viden jeg kan trække på og bruge til at dygtiggøre mig selv endnu mere.

Jeg savner dog ind i mellem det lille intime miljø hos StepUp, og var da også forbi til deres fødselsdag/reception – så vi er stadig på god fod.

Jeg har også i 2019 været med til at stifte Forlaget Muse – et bogforlag hvis mission er at donere en del af overskuddet til velgørende formål. Forlaget er bl.a. startet sammen med min gode ven Jørgen Nancke, som bl.a. står bag årbogen Vores Fyn, som jeg selv fik lov at medvirke i i 2018. Det bliver rigtig spændende, og en anderledes måde at bruge mine marketingsevner og iværksætterånd på.

Musikken

Ed Sheeran i TusindårsskovenMusikken kan beskrives i et forholdsvis kort afsnit, i hvert fald delen med min egen musik – for den har nemlig været sat på pause pga. drengene er så små som de er. Jeg kan ikke lade Camilla stå alene med dem for meget, for de er stadig meget krævende, og da hun også passer job og hjem, så har jeg haft trukket stikket i år. Der har dog været tid til lidt koncerter, f.eks. med Thomas Buttenschön, og ikke mindst Ed Sheeran, da han var i Odense. Sidstnævnte er jeg dybt imponeret over, at han kan underholde og tryllebinde så mange mennesker på en gang – blot ham selv, en guitar og en mikrofon. Det er virkelig flot!

Jeg har dog også spillet lidt. Selvom mit band er gået i opløsning, stoppet og startet i ny version et par gange, så har vi ikke haft andet end timer i øvelokalet. Til gengæld fik jeg et tilbud om at spille bas den 5. april, da min bedste ven Benjamin gendannede hans bands NYBO og LAZY JEDI til en reuinion på Boldts Bar i Haderslev. Jeg elsker jo musikken, og har længe haft en hemmelig drøm om at roadien Dennis blev hevet på scenen til et nummer, og her var det en hel koncert – så det var lidt “dream come true”. En super fed oplevelse!

Her på det seneste er Kenneth fra Bodegaduoen begyndt at holde jamaftener på deres gård, som slet og ret hedder Jam på Gården. Gruppen på Facebook hedder det samme, og findes her. Jeg vil opfordre alle musikere jeg kender til at kigge forbi når der er jam, ca. en gang om måneden. Det er super hyggeligt og møde ligesindende der.

På det personlige plan

I privatlivet er der sket rigtigt meget – især ift. drengene. Vi startede med barnedåb i januar, som gik rigtig godt. Sjældent har jeg set så mange gaver samlet – det skulle da lige være deres julegaver hehe. De er også startet i dagpleje, og de trives rigtig godt deromme. Det er i gåafstand, hvilket er en fantastisk motivation for også at få bevæget mig lidt. Drengene er også begyndt at gå, så nu er de ALLE steder i huset!

I maj/juni tog vi en weekend i et sommerhus, for at se om drengene kunne klare den slags ture – og det gik så fint. Der var dog også oppakning med til mindst en uge. Næste gang tror jeg det bliver med trailer og topboks oveni hehe.

Jeg har også fået mig en lille niece den 14. juli – 2 dage efter min egen fødselsdag. Sofia er noget af det sødeste, sammen med drengene og min nevø (hendes storebror) altså. Min søster blev gift med hendes mand samtidig med Sofias barnedåb – en super hyggelig dag.

BLAST PRO SERIESMin kammerat Benjamin og jeg holdt faldt i drengerøvsturen til Rock Under Broen, men pga. regnen endte vi med at gå tidligt hjem. Nu må vi se om vi skal afsted igen. Vi kan også begge godt lide computerspil, og tog afsted til BLAST PRO series i København, da der var finaler i spillet Counter Strike: Global Offensive. Sikke en stemning der var, især omkring det danske hold Astralis – som desværre måtte se sig slået ud.

Min diabetes er i bedring, og for første gang i lang tid er jeg kommet under 80 kg igen. Jeg er dog over igen pt. pga. jeg ikke kan holde igen i julen, men planen er at komme under igen, og holde vægten der. Det gør også blodsukkeret mere stabilt. Der er ingen tvivl om at al den bæren rundt på drengene også har hjulpet til – for ærligt så har jeg ikke været så aktiv på som burde. Til gengæld er jeg begyndt at gå mere op i hvad jeg spiser, og især hvor meget jeg spiser.

Tak for du læste med, og hav nu et fantastisk 2020. Husk det bliver hvad du gør det til 😉

Skriv et svar

nine − 6 =