17 svar

 1. Michael Frederiksen

  Hvor er den bare god Dennis!

 2. Benjamin Nybo

  Selv tak det var en fornøjelse at arbejde med dig selvom jeg var lidt hård men det skal til ;). Dette nummer er det bedste du har lavet til dato og det var nemt at ligge fede ting ind. Glæder mig til når vi får bedre gear så laver vi sku flere fede ting 🙂

 3. Lise Lorenzen

  Hej

  Jeg vil lige sige dette nummer er blevet rigtig god og synes du synger den rigtig flot og synes dig og Benja gøre det kanont godt sammen i skulle lave flere nummer sammen vil godt ligge cover til men vil gøre det bedre end sidste gang (:

  Knus

 4. Jan Jensen

  Suverent godt, jeg er helt enig med Nybo, det er det bedste du har lavet til dato. Dejligt at høre hvordan det rigtigt kan lyde når den får hele armen. Det klædte melodien, sangen og din stemme virkeligt godt at omkvædet var sat lidt op i tempo.

  Mere fra samme skuffe tak 😉

 5. Tweets that mention Spend My Life fuld demo | dslj.dk -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Dennis S.L Jørgensen, Dennis S.L Jørgensen. Dennis S.L Jørgensen said: Nu er den her, den fulde demo af Spend My Life, med "fuldt band". Smid en kommentar. Så bliver jeg glad :). http://bit.ly/cUpEgv […]

 6. Grosen Friis

  Hej Dennis og Benjamin

  Det er altså en ommer i mine øre.

  Dennis’ første solo demo er langt langt bedre end det I har indspillet her bagefter.

  Hvorfor?

  For mig er den her sang:
  – 70% tekst
  – 20% vokal der kan formidle den
  – 10% melodi der skal assistere den.

  I gør det pludseligt – omvendt – alt er trommer, guitarer, rytmer og støj og det fede ved Denni’s sang forsvinder. Dennis’ vokal er helt væk og teksten dermed ligeså.

  Jeg synes Dennis’ sang har en smule Indie/Tim Christensen over sig = simplicitet.

  Jeg siger ikke at Dennis’ første demo ikke kunne blive bedre, men som jeg har nævnt ovenfor, så er den langt langt bedre end det I har frembragt her i 2. omgang.

  Jeg har ikke en pind forstand på at skrive, spille, indspille musik, jeg er bare en ‘lytter’, og jeg har kun mit eget selviske øre/ønske til hvordan sangen skal lyde (lidt á la en irriterende anmelder) Hvis det skulle lyde godt i mine øre så ville jeg:

  – Droppe trommerne, eneste beat skulle være en diskret bas
  – Behold naturligvis guitaren, jeg savner Dennis fede simple solo på afslutningen af nummeret fra demo 1.
  – En meeeeeget stærkere vokal. Prøv eventuelt at lade budskabet komme fra en pige vokal
  – Hovedstemmen skal være suuuuuuper skarp, ingen ahhh åhh eks. ‘your faaaaace’ er for langt synge bare “yur face”. Artikuler over-tydeligt og vær på nippet til at stoppe ordene for tidligt. Ligesom her:
  http://www.youtube.com/watch?v=Op_SuKL8_gA
  – Arbejde benhårdt på at få det rette kor, den smule kor der er med i demo 1 er rigtig godt.

  Nå …jeg kan sagtens sidde her og kritisere, men tænkte at du/I hellere ville have konstruktiv kritik end en “fony” .. det lyder sørme godt…

  /Grosen Friis

 7. Grosen Friis

  Hej Dennis

  Tak for svar, fedt at du vil uddybe tankerne med din sang 😉

  >> Jeg synes dog der er rigtig godt potentiale i min sang

  Det er jeg meet enig med dig i!

  /Grosen

 8. jeppe junker

  hey dennis

  super godt nummer 🙂

 9. Benjamin Nybo

  Først vil jeg sige at jeg har stor respekt for at Grosen Friis fortæller hans synspunkt.
  At du har den mening om musik er jo fuldt ud din mening. Jeg kan sagtens se nogle af de ting du skriver kunne gøres på den måde.

  Når det er så er sagt…

  Dette her var vores første demo nogensinde.
  Vores udstyr og grej var begrænset til et minimum.
  Er slet ikke enig med at den første version lød bedre.

  Hvorfor?

  Der var så mange falske toner og pitch fejl som vi har fået fikset nu.
  Det er jo klart at stemmer forsvinder når der er så meget fylde på det hele.
  I det her tilfælde er det godt nok da Dennis stadig har langt endnu ren vokal mæssigt før han kan bære en sang ved guitar og vokal rent. Jeg har selv svært ved at holde mit musik til akustisk og vokal da min vokal heller ikke er stærk nok.
  Plus så er sangen kommet i harmoni og fået flotte temaer i form af noget melodisk guitar kor mm. lad mig citere “I gør det pludseligt – omvendt – alt er trommer, guitarer, rytmer og støj og det fede ved Dennis´ sang forsvinder. Dennis’ vokal er helt væk og teksten dermed ligeså.”
  Man kan da sagtens høre Dennis´ vokal faktisk syntes jeg at de temaer vi har lagt ind underbygger de gode klange i hans vokal. At en rigtig stærk sanger kunne gøre det meget bedre er jo logisk men igen vi “sangskrivere” gør jo det her fordi vi nyder det ikke for at andre skal synge den osv.
  Er faktisk imponeret over Dennis har skrevet denne sang da alt jeg tidligere har hørt fra Dennis af har været meget monotont (hvilket mit også var engang) derfor fik jeg helt kuldegysning da han havde indspillet den.
  Det kan da godt være vi måske ikke skulle fylde den med så mange ting men igen så meget har vi heller ikke lagt på. Det var i ønske af Dennis at det skulle blive en flot rock/pop ballede og det er det blevet til.

  Spend My Life har nu melodiske riff, fede hooklines og et omkvæd der er mega catchy. Altså et hit er født.

  Jeg kan garantere at i ikke har hørt det sidste fra Dennis og jeg.
  Nu skal vi bare lige have samlet noget bedre udstyr osv og så går vi i krig 🙂

  Vil lige tilføje.

  Hvis man skal kombinere end sangtekst med musik, er der to ting man kan gøre:

  * Man kan skrive teksten og tilpasse musikken til teksten
  * Man kan udforme musikken og tilpasse teksten

  I situationer hvor lyrik skal sammensættes med musik, skal man eksempelvis tage højde for de takter musikken skal følge, samt overgangene mellem intro, mellemspil, vers, omkvæd, bridge, osv.

  Som udgangspunkt kan man ikke sige den ene metode er bedre end den anden. Det er noget der vil variere fra gruppe til gruppe, som fra person til person.

  /Benjamin Nybo

 10. Kenneth Hansen

  alt i alt er det en ok demo…. Der er nogen ting som kan/kunne gøres anderledes ja… Vokal mæssigt kan selv jeg som den trænede sanger ( ikke gode ) høre at du nok holder en smule igen… lyrikens pitch passer ok fint til dig, ment på den måde at jeg ikke tror den skal være højere før du kan give din stemme frit spil…

  Med hensyn til studie udstyr er der jo 1000 variateter man kan vælge ud fra, alt efter hvor seriøs man er med det man laver og hvor langt man vil ta det.. Jeg selv f.eks indspiller lige nu på udstyr der er købt i aage.dk for sammenlagt ca 3000kr og der er så mange features i det software jeg bruger…

  Line 6 pod studio ux 2

  Pod farm 2

  en jumbo akustisk

  som sagt en ret simpel opsætning som jeg slet ikke kender det halve af endnu, men med et brilliant resultat i forhold til alt andet…

  Ville bare lige give mit besyv med…

  Keep it up drenge, potentialet er der…

 11. Emil Stahl Pedersen

  Det lyder fedt Dennis! 😀

 12. Året der gik, året der kommer | dslj.dk

  […] November bød på mere musik. Jeg blev forelsket påny, og skrev en lille sang om det, blot gjort mere generel så alle forhåbentlig kunne relatere til sangen. Jeg gik dog lidt i stå, men Nanna Maria sprang til og hjalp mig med at få det sidste på plads. Et stort tak skal lyde til Nanna Maria, som også har været der meget for mig, når jeg har haft det skidt. Sangen blev i øvrigt indspillet i samarbejde med Benjamin, og kom til at hedde: Spend My Life. […]

Skriv et svar

18 − 17 =