9 svar

 1. Cathrine Kristensen

  Rigtig god videoblog, utrolig spændende. 😀

 2. Emil Hyldeborg Andersen

  Syntes sgu du er god til det 🙂 Som Cathrine siger – spændende 🙂 Når jeg laver videoblogs er jeg jo sådan rimelig meget oppe at kører – men det er jo også en kunst at kunne tage den med ro 😉 Cool med en sang til sidst. Thumbs up!

 3. Jan Jensen

  Først vil jeg lige sige tak for de pæne ord jeg fik med her på vejen 😉

  Dejligt at høre at du har gjort dig nogle tanker om musikken og du er allerede kommet meget længere end de fleste – med denne video blog, nu kan alle der besøger bloggen hører dig synge og spille!

  Personligt har jeg altid haft en drøm om at stå på en scene og høre publikum synge og klappe med på de mine sange og melodier – jeg kan ikke forestille mig noget der er større. Men nu er det mange år siden jeg stoppede med at spille selv, så nu jeg nøjes med at glæde mig over alle i andre som har den samme drøm.

  Så drøm bare videre – drømme er til for at blive opfyldt!

 4. Lise

  Hej søde

  Det er jo typisk mig at skulle kommentar dine ting og det er fordi du skal vide hvad jeg synes om det du laver jeg vil gerne be dig om at hjælpe mig med twitter fordi jeg ikke selv kan finde ud af det håber du vil hjælpe mig (:

  Men for at være helt ærlig så synes jeg den guitar du spiller på i din videoblog er den bedste du kan spille på fordi jeg synes det lyder bedre nok fordi jeg har hørt dig spille på den så mange gange at jeg har det sådan (: Nok derfor men synes det fedt du laver sådan en blogger det rigtig fedt (:

  Snakkes ved søde… Hyg dig… (:

  Knus Lise din veninde

 5. WilliamJansen

  Så Lemonheads er et “gammelt band.”

  Der fik man da lige at vide at man tilhører en ældre generation.

  Hvor fedt ville du selv synes det var at opdage en video med din yndlings-sangskriver, som i en ung alder spiller noget uslebent og egentlig ikke offentligheds-parat musik? Ret fedt, ik’?

  Hvorfor ikke bare spille din egen musik. Hvis du aldrig bliver til “noget”, så taber du intet… Hvis du bliver til “noget”, så vil dine fans elske dig for at have optaget det.

 6. DeadMonkeyX

  … Kan jeg sige mere end …. AWESOOME … Kan godt li dit valg af sange … (især denne ) KEEP UP THE GOOD WORK bro’

  //dmx

 7. Benjamin

  Super spændende Blog forsæt bare med det min ven 🙂

Skriv et svar

3 × 4 =