Print Permalink

2017 – En omvæltning i job og diabetes

Endnu en gang lykkedes det. Et helt år uden at skrive et indlæg. Ja jeg har da et liggende som en kladde, men det er aldrig blevet udgivet, så det tæller ikke. Men derfor skal du nu ikke snydes for det årlige indlæg hvor jeg ser tilbage på året der er gået.

Job og karriere

2017 blev året hvor jeg skiftede arbejde. Efter mere end 5 år ved OnlinePartners var det tid til at prøve noget nyt. Det betød at jeg i august startede som SEM Chef ved StepUp Media. Firmaet var blot et halvt år gammelt da jeg startede der, og det betyder at vi selvfølgelig er inde i en rivende udvikling. Det er spændende at være med til at bygge hele fundamentet op omkring forretningen, og der er kort fra tanke til handling.

I 2018 vil vi sikkert udvide staben mere, og jeg skal ud og finde nye medarbejdere både indenfor SEO og AdWords m.m., og sørge for fagligheden forbliver helt i top.

Musikken

Min egen musik har ikke rykket sig synderligt. Jeg har skrevet nogle enkelte sange, og gjort mig en masse tanker. Jeg har udvidet hjemmestudiet lidt, og planen er at jeg vil lidt mere igang med musikken. Hvis det flasker sig tænker jeg at jeg vil lidt ud og spille i løbet af 2018 – bl.a. til Stafet for Livet, som jeg tidligere har spillet på med min kammerat Benjamin Nybo.

Meget apropos, har jeg brugt mere tid på Benjamins Musik i 2017, da jeg fortsat har været en del rundt med ham for at filme og hjælpe til hvor jeg kan.

Jeg holder også stadig fast i Fuzzed Up! – rockbandet der blev lidt amputeret pga. en forsanger der ønskede at stoppe. Til gengæld fik vi endnu en guitarist med, så nu skal vi se om ikke vi kan få noget godt musik op at stå, og måske finde et par jobs i løbet af 2018. Du får lige et nummer med den nye besætning her.

Jeg kom også med som afløser i Bodegaduoen, så musikken er på ingen måde blevet lagt på hylden. Bodegaduoen er, som navnet antyder, bodega- og festmusik fra bedste skuffe. Lige fra John Mogensen til Volbeat. Det er altid sjovt at være med ude og gøre en masse fulde mennesker glade.

Jeg har også været ude og høre en masse forskellig musik. Det der nok gjorde mest indtryk på mig, var da Michael Lund kendt fra Chasing Grace og tidligere Kick the Kangaroo, udgav sit soloalbum, skrevet til sin søster som døde af kræft. Det og så Michelle Birkballe, som jeg egentlig delvist kun så forbi Benjamin Nybo varmede op. Men det var en fantastisk koncert, og så var det fedt at se min nyindkøbte guitar blive brugt på scenen – godt nok af Benjamin hehe.

På det personlige plan

I februar døde min mormor efter et sygdomsforløb. Det ramte familien ret hårdt, men det var også ventet, så vi trøstede os med at hun fik fred nu.

Suzuki GS 5002017 var også året hvor jeg fik taget kørekort til motorcykel. Det har længe været en drøm, siden jeg som ung knægt drønede rundt på min Puch Monza (som jeg i øvrigt har endnu). Jeg fik også købt en MC senere på året, og nåede at køre en smule på den inden det blev vinter. I 2018 regner jeg med at komme til at køre en masse gode ture på “dyret”. Camilla har fået en tur bagpå, men om det bliver til mere, må tiden vise.

En af de større ture vi var på i år, var en tur til Oslo med Oslofærgen, som Camillas moster arbejdede på. Det var en skøn tur, og vejret var helt i top. Det var super spændende at se Oslo hvor jeg aldrig har været, men ikke mindst også selve sejlturen, hvor vi også fik lov at komme lidt med rundt på de mere lukkede områder.

UniverseVi var bl.a. også et smut i Rinkenæs på hotelophold, hvor turen den ene dag gik til Universe parken, hvor jeg ikke har været i mange år. Det var et rigtig dejligt ophold, med gode oplevelser.

Også min diabetes har fyldt en del i 2017. Jeg har blandt andet været på et kursus, hvor jeg fik lidt mere information om diabetes, og har været til flere kontroller. Jeg er endt med at blive sat lidt op i medicin, da min indsats ikke har været helt god nok. Jeg var ellers begyndt at løbe, men da det blev for koldt, skiftede jeg crossmaskinen i kælderen, og det kan jeg konkludere jeg bare ikke får nok ud af. Så jeg begynder at løbe igen i 2018, med håbet om at jeg måske med tiden kan blive sat lidt ned i medicin.

2017 var også året hvor jeg friede til Camilla. Desværre kan jeg ikke fortælle mere om hvor og hvordan m.m., men det skal du tidsnok få at vide 😉

Som afslutning vil jeg bare sige tusind tak for du har læst med. Der mangler sikkert masser af detaljer i indlægget, men der er jo ikke plads til det hele 🙂 Jeg glæder mig til vi ses derude. Hav et fantastisk 2018!

Et svar

  1. Søren

    Hvad er det for en motorcykel, du har fanget dig, Dennis?
    Jeg har selv taget kørekort i 2017 – og skal nu også finde mig en passende (lille) maskine. Jeg slås jo ikke så meget med vintervejr (kun lidt regnsæson) 😉

    Gav i øvrigt lige Michael Lund chancen på Spotify. Bare titelnummeret Sister – det var sgu let at blive sentimental, nu du har givet baggrundshistorien. Men god musik!

    Hilsner fra Thailand!

Skriv et svar

nineteen + nine =